Over Verfspuitwinkel.nl

Verfspuitwinkel is onderdeel van AGNN (Afbouw Groothandel Noord Nederland), al jarenlang een betrouwbare partner in levering van airless verfspuit apparatuur en accessoires.

Verfspuit apparatuur snel en makkelijk bestellen

Verfspuitwinkel is ontwikkeld voor u, om u voordeel te bieden. U kunt snel door ons assortiment navigeren, de prijs bekijken en meteen bestellen. Betalen gaat veilig via Nederlandse betaalprovider Mollie die iDeal en Paypall voor ons mogelijk maakt. Alle benodigde informatie over de verfspuitapparatuur staat op deze site, of op partnersites van AGNN.

Wij besparen u tijd en kunnen door onze eigen import aantrekkelijke tarieven bieden voor spuitapparatuur, accessoires en reserve onderdelen. Wij leveren een breed pakket, waardoor u voor de meeste merken bij ons terecht kunt.

Grote eigen voorraad versfpuit apparatuur, onderdelen en toebehoren

Dankzij onze grote voorraad kunnen wij snel leveren, binnen 2 werkdagen kunt u weer snel verder met uw dagelijkse bezigheden. U ziet onmiddelijk op onze site de beschikbaarheid van het gewenste product.

Wij nodigen u graag uit verder op onze website rond te kijken en uw voordeel hiermee te doen.

Pand AGNN airless verfspuit specialist

Algemene informatie

Openingstijden
  • Maandag 07.00 - 17.00
  • Dinsdag 07.00 - 17.00
  • Woensdag 07.00 - 17.00
  • Donderdag 07.00 - 17.00
  • Vrijdag 07.00 - 17.00
Nieuwsbrief

Hieronder kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief en zo op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken van onze airless verfspuit producten.

Betaalopties
Gratis verzending  v.a. €75,- Gratis verzending v.a. €75,-
14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
Eigen reparatiedienst Eigen reparatiedienst
25 jaar ervaring 25 jaar ervaring
Veilig online betalen Veilig online betalen