Retourbeleid

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling of een gedeelte ervan retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u dit product toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering (door contact met ons op te nemen) nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief (eventuele) verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 8,15 per aangetekend pakket (bij grote machines liggen de tarieven uiteraard hoger), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@verfspuitwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd, of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem, zolang U dit aangeeft binnen 14 dagen na ontvangst van Uw zending. U kunt hiervoor contact opnemen met info@verfspuitwinkel.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Speciaal voor u gemaakte producten kunnen niet terug

Producten die u via deze webwinkel koopt en speciaal voor u zijn gemaakt of aangepast (bijvoorbeeld bedrukt/aangepast) kunnen niet worden teruggenomen. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op deze producten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Formulier herroepping

Download hier het Herroepingsformulier als pdf.

Algemene informatie

Openingstijden
  • Maandag 07.00 - 17.00
  • Dinsdag 07.00 - 17.00
  • Woensdag 07.00 - 17.00
  • Donderdag 07.00 - 17.00
  • Vrijdag 07.00 - 17.00
Nieuwsbrief

Hieronder kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief en zo op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken van onze airless verfspuit producten.

Betaalopties
Gratis verzending  v.a. €75,- Gratis verzending v.a. €75,-
14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
Eigen reparatiedienst Eigen reparatiedienst
25 jaar ervaring 25 jaar ervaring
Veilig online betalen Veilig online betalen