• Home
  • FAQ
  • Voordelen van Airless Verfspuit

Voordelen van Airless Verfspuit

In de afgelopen jaren is het gebruik van airless verfspuiten flink gestegen, en dat heeft een reden!

Gemakkelijk verf aanbrengen

De verf wordt met een airless verfspuit onder hoge druk door een spuitmond geperst waardoor zeer kleine druppels ontstaan, als een soort nevel. Hierdoor kan de verf als het ware gesproeid worden op het oppervlak. Doordat het zeer kleine druppels betreft ontstaan er niet snel lopers en is het behoorlijk gemakkelijk om een egaal oppervlak te spuiten.

Gebruik de Airless verfspuit voor snelheid

Zeker voor de gevorderde gebruiker is met deze techniek een grote snelheidswinst te behalen. Wanneer een project sneller kan worden afgerond zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit is dat gunstig voor zowel een klant als schilder. In tijden dat er veel werkaanbod is kan hierdoor uiteraard ook een grotere omzet gerealiseerd worden. De investering is goede airless verfspuit apparatuur is hierdoor snel terugverdient.

Airless verfspuiten is niet alleen voor de expert

Airless verfspuiten is niet alleen voor professionals. Ook voor de handige doe-het-zelf-er is een verfspuit goed te hanteren, zeker als u het juiste model koopt. Hiervoor kunt u zich door ons uiteraard laten adviseren.

Verfspuitwinkel doet meer dan verkoop

Het kopen van airless verfspuit apparatuur is bij veel aanbieders mogelijk. Maar is het niet prettig om u te laten adviseren door een expert die heel veel apparatuur kent en hier ook ervaring mee heeft? En wanneer u later onderhoud wilt laten uitvoeren of als er onverhoopt iets stuk gaat is het wel zo handig dat u bij dezelfde partij terecht kunt. Goede redenen om te kiezen voor verfspuitwinkel.nl!

Algemene informatie

Openingstijden
  • Maandag 07.00 - 17.00
  • Dinsdag 07.00 - 17.00
  • Woensdag 07.00 - 17.00
  • Donderdag 07.00 - 17.00
  • Vrijdag 07.00 - 17.00
Nieuwsbrief

Hieronder kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief en zo op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken van onze airless verfspuit producten.

Betaalopties
Gratis verzending vanaf €75,- Gratis verzending v.a. € 75,-
14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
eigen reparatie verfspuitapparatuur eigen reparatie verfspuitapparatuur
25 jaar ervaring en passie 25 jaar ervaring en passie
veilig online betalen veilig online betalen